Brandblussers zijn wettelijk verplicht in elke horecazaak. Op de volgende link vind je de uitgebreide uitleg over brandblussers voor een café.
Ons advies
Wij raden aan:
- 1 schuimbrandblusser 6l per verdieping en per 150m²
- 1 CO2-brandblusser van 5kg bij elke elektriciteitskast en technische ruimte
- 1 CO2-meter in elke publieksruimte (tenzij het over een open terras gaat)
Pictogrammen boven elk brandbeveiligingsmiddel, elk EHBO-middel, op elk gevaar en op de hele vluchtweg
Noodverlichting: de volledige vluchtroute in het gebouw moet minstens met 1 lux verlicht worden. Voor meer informatie, lees het artikel "
waar moet noodverlichting moet hangen?".
Evacuatieplannen:je bent verplicht om evacuatieplannen op te hangen per verdieping en per ingang van het gebouw.
Vraag hier vrijblijvend je offerte aan.
Er is in jouw horecazaak een friteuse, kookplaat of oven aanwezig? Kortom: je bereid wel warme maaltijden? Dan verwijzen wij je door naar de pagina “brandblussers voor restaurant of brasserie”.
Opgelet: brandblussers en noodverlichtingen in horeca dienen bij wet jaarlijks gekeurd te worden. Ook dat nemen wij graag voor onze rekening! Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.
Lees meer...