WAT IS DE BELANGRIJKSTE OORZAAK VAN EEN KEUKENBRAND?
Het grootste brandgevaar in een keuken zijn de bakoliën. Een vet- of frituurbrand is de meest voorkomende oorzaak van een keukenbrand, zowel thuis als in een bedrijf.
Je mag een frituurbrand NOOIT met water blussen. Wanneer water in aanraking komt met hete vetten veroorzaakt dat een grote steekvlam. Ook een branddeken is niet geschikt voor het blussen van vet- of frituurbranden. Een schuim-vetbrandblusser daarentegen is geschikt voor het blussen van branden op basis van vetstoffen en zijn daarom onmisbaar in de keuken!
Lees ons uitgebreid artikel over de oorzaken van keukenbranden voor meer informatie.
ZIJN JULLIE BRANDBLUSSERS BENOR GEKEURD?
Ja, bij Brandbeveiligingshop vinden wij kwaliteit het allerbelangrijkste. Al onze schuimbrandblussers voldoen dus aan de strengste Europese én Belgische keuringsnormen: BENOR (Apragaz),CE-gekeurd, EN-normen, ISO-normen, Milieukeur,...
WORDEN JULLIE BRANDBLUSSERS GEKEURD GELEVERD?
Ja, alle brandblussers die je bij brandbeveiligingshop.be aankoopt worden inclusief een keuringssticker geleverd, die geldt voor het eerste jaar vanaf factuurdatum.
De juiste brandblusser voor jouw locatie:
Camper/caravan | Crèche/kinderopvang | Foodtruck | Frituur | Lithium Accu | Logiesdecreet | Magazijn | Massagesalon | Werf